Szia, kezdjük!

2012.10.14. 16:00 markusbird

Néhány különböző okból indítom a blogot.

1. Szeretném valamilyen formában megőrízni fejlődésem útvonalát.

2. Ideje a blog.hu platformba belenyúlni ismét. Elég sokat okosodott és szépült, amióta legutóbb használtam. Innen is üdv a fejlesztőknek.

3. Más bloggereken azt látom, hogy önmaguk számára is gondolatébresztő amit csinálnak. Amikor a félgondolatok karakterizálódnak, valahogy megváltozik a rálátásod a dolgokra. Persze ez igaz lehet egy baráti beszélgetésre is, ahol fel kell venned egy poziciót egy témával kapcsolatban, csak ott nincs annyira idő analizálni, utána nézni. Szóval remélhetőleg magamat is ébresztem az írással.

Nemsokára belenyúlok a CSS-be, hogy szép legyen, de tartalom szinten maradok a mikroblog-szerűségnél, mert régen megtanultam, hogy nyomaszt a hosszú posztok megírása. Úgyhogy csak annyi lesz, ami tényleg kikívánkozik belőlem, de remélhetőleg serkenteni fogja önmagát a folyamat.

Valami minimál, Twitter Bootstrap szerű dizájn lesz egyébként. Amit már szimplán csak Bootstrap-nek hívnak hamarosan, mert a fejlesztői leléptek a madaras pénznyelőből.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://markusbird.blog.hu/api/trackback/id/tr494848017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

A blogról

Önfejlesztő webdizájnerként itt eresztem ki a gőzt, amit te beszippanthatsz. Gyakorlatiasan hasznos és gondolatébresztő posztok hada. Nem kizárólag webezés, de az a blog lelke.

Kapcsolat

A blogot írja: Márkus Zsombor
Kérdéseddel fordulj hozzám Twitteren. @markusbird

süti beállítások módosítása