Elérhető a Social API a Firefox-ban

2012.10.22. 18:12 markusbird

A Firefox egy ideje megnyitotta a Social API-t a fejlesztők számára. Mivel páran el is készültek az integrációval, megnyitották az ehhez társuló funkciót a felhasználók számára.

Röviden: faszság.

Hosszabban: a toolbar-ba biggyeszthetünk bizonyos szolgáltatásokat. Például Faceebook chat-et, Twitter stream-et, illetve bármilyen más közösségi felületet, amihez létezik megfelelő kiegészítés. Ha ezek közül valamelyiket aktiváljuk, pillantást vethetünk az adott  csatornán folyó eseményekre. Cserébe a szolgáltatás lefedi a böngészőterület bizonyos részét. Persze csak amíg aktív. Szóval ha nincs még elég dolog, ami elvonja a figyelmed, akkor hátha majd ez! Egyébként nem hiszem, hogy más böngészők egy az egyben átveszik az API-t, illetve azt sem gondolom, hogy bármelyik közösségi oldal nagyon fáradozik majd, hogy reklámozza az opciót. És a kép, amivel promózzák ezt...hát pont a gólról maradnál le.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://markusbird.blog.hu/api/trackback/id/tr184862905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

A blogról

Önfejlesztő webdizájnerként itt eresztem ki a gőzt, amit te beszippanthatsz. Gyakorlatiasan hasznos és gondolatébresztő posztok hada. Nem kizárólag webezés, de az a blog lelke.

Kapcsolat

A blogot írja: Márkus Zsombor
Kérdéseddel fordulj hozzám Twitteren. @markusbird

süti beállítások módosítása